Top 40 legújabb link > Kártyajóslás - wyw.hu

Tartalom:

kartyajoslas.wyw.hu

Ingyenes tarot leckék kezdőknek angolul
Ingyenes tarot leckék kezdőknek angolul
http://learntarotinaday.com/

Ian Eshey ingyenes tarot leckéi olvashatók angol nyelven az oldalon. Nem azt tanítja hogyan kell megjósolni a jövőt, hanem hogyan lehet igénybe venni a legjobb tanácsadót: a saját tudatalattit, minden élethelyzetben.

learntarotinaday.com
Jóskártyák az Édesvíz kiadó webáruházában
Jóskártyák az Édesvíz kiadó webáruházában
http://webaruhaz.edesviz.hu/joskartyak.html

Megrendelhető ezoterikus, keleti-filozófia, természetgyógyász témakörű kiadványok. Jóskártyák széles kínálata is rendelhető, mint például tarot, angyalkártya, Osho Zen tarot kártya...

webaruhaz.edesviz.hu
Tarot kártyavetés
Tarot kártyavetés
http://www.crystalgarden.co/tanfolyam/h4

Aki tudatos életet szeretne élni, annak tisztában kell lenni azzal, hogy milyen életfeladattal jött erre a világra. A kártyavetés választ ad a felvetett kérdésekre, megmutatja a lehetséges utakat, információkat szolgáltat a választáshoz.

www.crystalgarden.co
Jóslás, sorselemzés
Jóslás, sorselemzés
http://doratanacsadas.hu/

Jóslás és sorselemzés Budapesten, valamint online e-mailben és Skype-on is. A jóslás, ill. sorselemzés Cigánykártya és Lenormand kártya használatával történik. Ha segítségre, tanácsra vagy útmutatásra van szüksége ne habozzon és hívjon. A jóslás segítségével megismerheti, hogy mit hoz a jövő és mire érdemes figyelmet szentelnie, hogy elkerüljön egy esetleges közeledő bajt vagy, hogy sikeresen teljesítse az Önre váró feladatokat.

doratanacsadas.hu
Esettanulmány: A Torony
Esettanulmány: A Torony
http://kisoroszlan.wordpress.com/2012/03/14/a-villamsujtotta-torony/

Voltál már olyan élethelyzetben, amikor a tarot paklidhoz fordulva minden kirakásban felbukkant ugyanaz a lap? Velem is megesett már ez, mégpedig a Torony vészjósló lapjával. Ugyan az elemzés asztrológiai szemléletű, mégis az egész időszakot meghatározta mindaz, amit a Torony lapja képvisel. Katt a linkre és elmesélem neked történetemet! ;)

kisoroszlan.wordpress.com
Szerelmi, párkapcsolati jóslás
Szerelmi, párkapcsolati jóslás
http://www.joslas.eu/szerelmi_joslas.php

Már gyerekkorom óta foglalkozom jóslással. Ezt a képességet fentről kaptam, bár nem kértem és sokáig nem is akartam vele foglalkozni. Az elmúlt években sok ember fordult hozzám különféle problémákkal, segítsek, adjak tanácsot. Ahogy a sikertörténetekben is olvasható, nem szoktam kertelni, az én feladatom nem az, hogy becsapjam az embereket. Nekem az a feladatom, hogy azt aki hozzám fordul segítsem, vagy útba igazítsam. Éppen ezért kertelés nélkül szoktam elmondani azt, amit a kártya mond, még akkor is, ha ez esetleg az adott személynek nem tetszik. Elhiheti, sokszor volt már ilyen, de az élet engem igazolt. Forduljon hozzám bizalommal, ha problémája van és segítséget kérne a megoldásnál.

www.joslas.eu
Tarot kártya megismerése, használata
Tarot kártya megismerése, használata
http://www.tiltottgyumolcs.hu/tarot-tanfolyam.html

Nemcsak elméleti tudást kapsz, hanem a gyakorlatban is kipróbálja minden jelenlévő a Kozmikus Tarot használatát. A legfontosabb karmikus és magánéleti kérdéseidre már a tanfolyamon választ kaphatsz - akár saját Magad is ki tudod olvasni az üzeneteket. A tanfolyamon az elméleti és gyakorlati tudás mellé kapsz egy csomag Kozmikus Tarot kártyát és olyan "praktikákat", segédeszközöket, amik abban segítenek Téged, hogy a kozmikus, égi üzenetre is fogékony legyél.

www.tiltottgyumolcs.hu
Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/tarot.php

Keul Ildikó személyiség- és sorselemzős a Tarot kártya mellett számmisztikát és asztrológiát használ a jósláshoz és önismereti beszélgetéshez.

www.keulildiko.hu
Mágia, kártyajóslás
Mágia, kártyajóslás
http://www.akartyajos.hu

Kártyából olvasok. Ezt, ha nevezhetjük tudománynak, magunkban hordozzuk, majd ha felismertük egy kicsit még meg is tanuljuk. Tanuljuk igen, mert felelősséggel leszünk mások tetteinek befolyásolásában, felelősséggel leszünk az olvasási tudományunk magas szinten művelésében. Ezt az olvasási képességet kell tanulni. Tanulni olyanoktól, akik hosszú évek tapasztalatai alapján elsajátították. Az én mesterem is olyan volt, akit amolyan száz éves bölcsességgel rendelkező embernek hívnánk a hétköznapi életben. Ma már tudom, hogy az Ő tudása ennél sokkal többrétegű volt, az évek és generációk tudása gyökerezett benne.

www.akartyajos.hu
Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
http://www.joslasszeged.com

Lucia vagyok. Tarot-kártyából jósolok. A jóslás mellet fontosnak tartom a probléma feltárását, amely a múlt nehézségeinek megértésén keresztül segít abban, hogy a az adott helyzetben a lehető legjobb döntést meghozzuk. Ehhez a kártya mellett használom mindazokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt tíz év alatt megtanultam: a kronobiológiát, a számmisztikát, vagy éppen az orvosi rajztesztet. Ha pedig meg van a probléma gyökere, akkor a kinezilológia módszerével el lehet oldani azokat a lelki blokkokat, amivel a tudatunk önmagában nem tud mint kezdeni. Hiszem, hogy fejlődni csakis az önismeret segítségével tudunk. Ebben szeretnék , minden tudásommal segíteni, a hozzám fordulóknak. Elérhetőségeim: 06-70-504-60-91

www.joslasszeged.com
Kendra jósnő Budapest
Kendra jósnő Budapest
http://www.morvaykendra.hu

Bejelentkezés: Tel.:351-5642 , Mobil: 06/209-338-323 Magamról: A halak jegyében születtem, mely alapvetően már sokat elárul rólam. A halak a legintuitívabb jegy, ezodiákus szülöttei különösen erős megérző képességekkel rendelkeznek. Gyermekkorom óta foglalkozom jóslással. Munkámhoz tarot kártyát használok, mely a tudatalatti szimbólumokat tartalmazza. 18 évvel ezelőtt a sorsom lehetőséget adott arra, hogy megtanuljam a kártya nyelvét - a héber nyelvet- melyet Izraelben sajátítottam el egy intenzív tanfolyam keretében. Izraeli tanulásom után felvételt nyertem a New York-i elismert jós, Tom Sidney tarot iskolájába, ahol elsajátíthattam a tarot kártya olvasását, lap együttállások elemzését, intuíciós képességem továbbfejlesztését. A tarot olvasás nemcsak a munkám, hanem hivatásom, hobbim és egyben kiteljesedésem, mert a sorsomat ezáltal úgy élhetem, amire születtem.

www.morvaykendra.hu
Csillagjegyek
Csillagjegyek
http://csillagjegyek.wyw.hu/

Csillagjegy katalógus. Csillagjegyekkel foglalkozó weblapok linkjeinek gyűjteménye.

csillagjegyek.wyw.hu
Ingyenesen letölthető cigánykártya tanulmány
Ingyenesen letölthető cigánykártya tanulmány
http://lylia.hu/ciganykartya/ciganykartya-2/

Mindig is érdekelt a cigánykártya jóslás művészete? Esetleg már ki is próbáltad, de szeretnéd még fejleszteni a tudásodat? Az ingyenesen letölthető Gyakorlati Cigánykártya című tanulmány most bevezet az első lépésekbe. Több információra lenne szükséged? Szeretnéd személyesen megtanulni a kártyavetést? Írj a lylia@lylia.hu -ra.

lylia.hu
Csillagászat - csillagaszat.wyw.hu
Csillagászat - csillagaszat.wyw.hu
http://csillagaszat.wyw.hu/

Csillagászati katalógus, csillagászat, csillagászok, földön kívüli élet, csillagképek, naprendszer. Tejútrendszer, csillagvizsgáló, planetárium, obszervatórium, csillagtérkép, fekete lyuk, mars.

csillagaszat.wyw.hu
Cigány kártyajóslás
Cigány kártyajóslás
http://www.konyv-konyvek.hu/cigany_kartyajoslas_lorelei_lady

Fedezzük fel a jövendőmondás rejtelmeit, amit a cigányok, az igazi jövendőmondók nemzedékről nemzedékre örökítettek! Vessük ki sorsunkat ezekkel a szemet gyönyörködtető, természeti ihletésű kártyalapokkal, és bízzuk magunkat a cigány látók útmutatásaira és tanácsaira! Tanuljuk meg a különböző kivetési módokat: az önfelfedezés útján elindító, egyszerű, egylapos jóslástól a szövevényes összképet adó kivetésig, amely mind a 36 lap felhasználásával mondja meg a jövendőt.

www.konyv-konyvek.hu
Asztrologia, horoszkóp, joslás, cigánykártya
Asztrologia, horoszkóp, joslás, cigánykártya
http://astroweb.hupont.hu/

Ezen a ponton az egyén kapcsolatteremtésre törekszik. Deszcendensben álló jegy mutatja meg, hogy mennyire egyszerű valakihez viszonyulni, és mennyire sikerül mások nézőpontját figyelembe venni. a deszcendens azt is jelzi, hogy valaki mennyire képes az elkötelezettségre és az intimitásra. Asztrológia,horoszkóp. jóslás, cigánykártya

astroweb.hupont.hu
Free Online Tarot Card Reading
Free Online Tarot Card Reading
http://www.theempath.com/

The Tarot Card Reading, the Tarot is described as deck of cards commonly used for fortune telling. The term Cartomancy refers to the use of cards for prophecy. The Tarot deck includes four numbered suits like the regular deck of playing cards with twenty-two picture cards. The modern tarot cards numbered from zero through twenty-one unlike conventional one through twenty-two. The site www.theempath.com helps you to know about history of tarot cards reading, how tarot cards help you, zodiac tarot cards reading, etc.

www.theempath.com
Angéla jósnő oldala
Angéla jósnő oldala
http://www.kartya-joslas.hu

Telek Angéla vagyok, jósnő, immár két évtizede a jóslás a hivatásom, behatóan ismerem a számmisztika, kártyajóslás, ezen belül a cigánykártya jóslás és a tarot kártya jóslás technikáit. Minden bizonnyal az Ön segítségére is lehetek, ha... rontáslevételre vagy helyiségek energetikai tisztításra van szüksége. Amennyiben élete útelágazáshoz érkezett, nem tudja megoldani jelenlegi helyzetét, úgy érzi nincs kiút, vagy szerelmi jóslásra van szüksége, keressen meg bizalommal! Tekintse meg weblapomat, hogy tájékozódjon, miben tudok segíteni! Mindenre van megoldás!

www.kartya-joslas.hu
Bibír - Online jósda - kártyajóslás - cigánykártya
Bibír - Online jósda - kártyajóslás - cigánykártya
http://bibir.oldal.eu/bibir/jos_kartya.php

Valódi online jósda! Kártyajóslás a 36 lapos cigánykártya lapjaival. Az oldalon horoszkóp, Perzsa jóslás és bioritmus is található. Ingyenes.

bibir.oldal.eu
Jóslás
Jóslás
http://www.gizellajosda.hu

Gizella és az ő jósdája megmondja a jövőd a kártyából! Karmaoldás, szerelemkötés. Teljes diszkréció!

www.gizellajosda.hu
Erika Akka / Táltosbárka
Erika Akka / Táltosbárka
http://www.taltosbarka.hu/barka/?page_id=158

A jövendőmondásnak számos fortélyával ismerkedtem meg, természetes és mesterséges anyagokból, növényekből (pl. a termés, időjárás megjövendölésére = hagymajóslás), kávé zaccból, tealevelekből, viaszöntés, ólomöntés, magyar kártya, cigány kártya, Kazanlár tarot, Sumérhun tarot, Rider tarot. A jóskártyák közül szívemhez legközelebb a tarot áll, ezen belül pediglen a Kazanlár tarot és a Suméremilhun Körtarot, amely átjárót képez a múlt, jelen és jövő között. Rávilágít az okokra, a lehetséges megoldásokra, a helyes út megtalálására.

www.taltosbarka.hu
Tisztánlátás Titkok & Divináció
Tisztánlátás Titkok & Divináció
http://tisztanlatastitkok.com/

Tudás, ami csak a kiválasztottaké. A spirituális Titok: a Tisztánlátás és a Jövőbelátás megértése, elsajátítása napjainkban. Azért, hogy megértsék az emberek az információ lehívás mikéntjét, meg kell mutatnom először a gondolkodást is mellé! Ennek a gondolkodásmódnak a felismerésében nyújtok segítséget.

tisztanlatastitkok.com
Marisa jósnő - kártyavetés
Marisa jósnő - kártyavetés
http://www.privi.hu/marisa

Marisa jósnő oldala. Kártyavetés,-jóslás, álomfejtés, inga-elemzés. Ezoterikus tanácsadás, tanulási lehetőség.

www.privi.hu
Jóslás személyesen, kártyajóslás
Jóslás személyesen, kártyajóslás
http://www.rasu527.eoldal.hu

Drága Csillagom; tudom én, hogy a szív tud fájni a legjobban, s ha már szíved könnyeit a párnádba zokogod éjszakánként, úgy, hogy levegőt is alig kapsz, akkor épp itt az ideje, hogy meglátogass engem egy kis csevegésre. Igaz szeretettel látlak vendégül egy kávéra, illatos teára, hiszen tudom, mit érzel; én is voltam fiatal, szerelmes, magányos, elhagyott, beteg, boldogtalan, sőt, még kövér is voltam, most meg már öreg is vagyok… De bölcs is. Talán. És szívem minden igaz szeretetével és egy élet tudásával; egy élet bölcsességét nyújtom át Neked abban az órában, amikor megtisztelsz a látogatásoddal, kérdéseiddel, amelyekre választ szeretnél kapni. Hívásod várva - időpont egyeztetésre - addig is szeretettel üdvözöllek: RaSu TündérAnyó, ÖregTündér a Tejútról... Személyes találkozásra való lehetőég: 06- 30- 387-17-57

www.rasu527.eoldal.hu
Könyvkapu kártyajóslás könyvek
Könyvkapu kártyajóslás könyvek
https://konyvkapu.hu/t/konyv/ezoterika/joslas-alomfejtes

Könyvkapu Online Áruházunk minden könyvet megszerez minden vásárlónk számára Ezoterikából is. Böngésszen az ezoterikus, jóslás, álomfejtés könyvek között.

konyvkapu.hu
Kristálygömb ajándék
Kristálygömb ajándék
http://www.samana.hu/

Ezoterikus boltunk a legnagyobb kártyaválasztékkal várja régi és új vásárlóit a Vámház körúton. Választékunkból néhány: kristálygömbök, angyalos, csakrás termékek, ezoterikus ékszerek, könyvek, szakirodalom, jóskártyák.

www.samana.hu
Kártyajóslás - Új jóskártyával
Kártyajóslás - Új jóskártyával
http://kartyajoslas.magia.hu

Kártyajóslással, és legfőképp egy TELJESEN ÚJ jóskártyával foglalkozó oldal. Megtudhatjuk a kártya és készítője rövid történetét, megismerhetjük a kártya lapjait, és a 3 fő kirakási módját.

kartyajoslas.magia.hu
Mlle Lenormand (en)
Mlle Lenormand (en)
http://www.tarot-decks.com/lenormand.html

Who was Mlle Lenormand, and why, more than 150 years after her death, are people still interested in her and the fortune-telling cards that bear her name? ...

www.tarot-decks.com
Mlle. Lenormand Fortune Telling Cards
Mlle. Lenormand Fortune Telling Cards
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/lenormand-fortune-telling/

Mlle. Lenormand lived in the nineteenth century, and was thought to have read for Napoleon. Her Mlle. Lenormand Fortune Telling Cards are supposedly a reproduction of the cards she used. The artwork is of the French Napoleonic era, though the printed rhymes on each card stand out more than the artwork.

www.aeclectic.net
Könyv: Mlle Lenormand Jövendőmondó Kártyája (Sonia Bielinski)
Könyv: Mlle Lenormand Jövendőmondó Kártyája (Sonia Bielinski)
http://www.libri.hu/hu/konyvek/ezoteria/joslas_es_alomfejtes/mlle_lenormand_ ...

Mlle Lenormand, a Napóleon korabeli tisztánlátó jósnő 1772-től 1843-ig élt Franciaországban. Szalonjában a kor nevezetes történelmi személyiségei és egyszerű emberek egyaránt megfordultak, hogy a jósnő segítségét kérjék lelkük és a jövő titkainak megismerésében. Mlle Lenormand többek között 36 lapos jóskártyát hagyott ránk, amely az ő egyéni szimbólumrendszere és álomfejtéshez hasonlatos jóslási metódusa alapján készült. Sonia Bielinski könyve felkelti a kezdők érdeklődését, és új információkkal szolgál a tapasztalt kártyavetők számára is. A 36 lapos Lenormand kártya lapjainak és kirakási modelljeinek részletes ismertetésén, MIIe Lenormand életének érdekes részletein kívül a könyv a jósnőt ábrázoló korabeli metszeteket is tartalmaz. Végül, ahogy a Kártyavetés művészete című sorozat előző és megjelenésre váró köteteiben mindig, Jánoska Antal, az elismert kártyatörténet-kutató elemzése olvasható a MIle Lenormand-féle vetőkártyákról ...

www.libri.hu
Általános jóslás magyar kártyával
Általános jóslás magyar kártyával
http://eunomia.tuti.hu/keret.cgi?/magyarkartya2.html

Természetesen a jóslás első lépése, hogy jól megkeverjük a lapokat. Majd kiszámoljuk, és értelmezzük őket ...

eunomia.tuti.hu
Magyar kártya jóslás – tanuld meg!
Magyar kártya jóslás – tanuld meg!
http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=43&cikkid=13480&rovat=40

Magyar kártya jóslás – tanuld meg! (Képes kártyamutatóval)

www.harmonet.hu
Francia kártya - Wikipédia
Francia kártya - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Francia_k%C3%A1rtya

Ráth-Végh István kártyatörténeti könyvében azt olvashatjuk, hogy a kártyajáték feltalálása Gringonneur, 15. századbeli francia festő nevéhez fűződik. Úgy hírlik, hogy ő eszelte ki a figurákat is, mégpedig azzal a céllal, hogy elszórakoztassa VI. Károly francia királyt ...

hu.wikipedia.org
Lenormand Kártya - Jóslás - Asztrológia - Karma - Francia kártya
Lenormand Kártya - Jóslás - Asztrológia - Karma - Francia kártya
http://joslas.mconet.biz/index.php?action=fullnews&id=347999&category=2375

Jóslás - Asztrológia - Karma Lenormann (francia) kártya, csak "haladóknak" szoktam javasolni ...

joslas.mconet.biz
Franciakártya jóslás | Női Portál
Franciakártya jóslás | Női Portál
http://www.noiportal.hu/josda/franciakartya.html

Keverd meg a paklit! Válassz ki hét lapot és megtudhatod mit tartogat számodra a jövő hét.

www.noiportal.hu
Francia kártyajóslás tudnivalók
Francia kártyajóslás tudnivalók
http://www.ezomania.hu/cikkek/joslas/francia-kartyajoslas-kezdoknek---joslas ...

A pakliból kivesszük a jolly joker lapokat. Ezután jól összekeverjük a kártyákat, s az alábbi módon rakjuk le őket... Jóslás francia kártya segítségével.

www.ezomania.hu
A rúnák jelentése
A rúnák jelentése
http://naturastart.shp.hu/hpc/web.php?a=naturastart&o=490GdciXaJ

A rúnákat többféle módon használták. Írott ábécéként funkcionáltak, és egyfajta szimbólumrendszerként jóslásra, vallási és mágikus célokra is alkalmazták. A rúnák misztikájához hozzátartoznak a varázsigék (melyek sajnos nagyrészt feledésbe merültek) és a hozzá tartozó rituális tevékenységek. Külön varázsigéje volt többek között az időjárás, a szerelem és az egészség befolyásolásának, a termékenységnek, a születésnek és a halálnak ...

naturastart.shp.hu
Jóskártyák rendelése
Jóskártyák rendelése
http://www.samana.hu/tarot_es_egyeb_joskartyak_82

Jóskártyák rendelése: Tarot, Energia, Cigány-, Lenormand-, és egyéb jóskártyák a webáruházban, de személyesen is megvásárolható a Budapest, Vámház krt. 7 szám alatt található boltban.

www.samana.hu
Rúna kártya - polc.hu
Rúna kártya - polc.hu
http://www.polc.hu/adatlap/127967_runa_kartya/

Paul Schmidt Rúnamágia című könyve olvasása ihlette G. S. Frater P. A. X. mestert, hogy megalkosson egy Rúna-kártya sorozatot, mely az ősi vonalas ábrákat adja az érdeklődő olvasó kezébe, azzal a szándékkal, hogy egy mély, ősi szimbólumsor segítségével eljusson mindahhoz a hatalomhoz és tudáshoz, amit Odin-Wotan isten adott a keresők kezébe ...

www.polc.hu
Könyv: A Ji King Elfeledett Világképe (Drasny József)
Könyv: A Ji King Elfeledett Világképe (Drasny József)
http://www.libri.hu/hu/konyvek/ezoteria/keleti_tanitasok/a_ji_king_elfeledet ...

A híres ókori klasszikusnak, a Ji kingnek könyvtárnyi irodalma van: az eredeti szöveget Konfuciusztól kezdve napjainkig próbálták értelmezni Keleten és Nyugaton egyaránt. Sokan kísérleteztek a Ji king belső felépítésének, a 64 hexagram elrendezésének megfejtésével is - megnyugtató eredmény nélkül. Drasny József - a hamarosan megjelenő Taoista Ji king fordítója - azonban egy merőben új elképzelésből indult ki: a Ji king jeleit nem síkban, hanem térben vizsgálta; így „talált rá" annak természetes formájára, a Ji-gömbre. „A szerző által (újra) fölfedezett Ji-gömböt nemcsak az elrendezés tiszta belső logikája hitelesíti, hanem az is, hogy az ősi kommentáríróktól ismert elrendezések könnyedén levezethetők belőle, mint a Ji-gömb modelljének leegyszerűsített, síkbeli vetületei ...

www.libri.hu
Oldal leírása
kartyajoslas.wyw.hu: WYW Kártyajóslás. Magyar kártya, Francia kártya, kártyajós programok. Tarot, cigánykártya, angyal, arkangyal jóskártya, rúna kártya.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kártyajóslás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 285961