Tarot > Kártyajóslás - wyw.hu

Tartalom: Fajtái
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tarot > 17 weboldal. Kategória leírása:

kartyajoslas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Hajo Banzhaf(de)
Hajo Banzhaf(de)
http://www.tarot.de/

A híres német tarotfejtő,asztrológus és író honlapja,német nyelven. Az oldalon találsz: asztrológia- és tarotlexikont,illetve tanulási lehetőséget,vásárolhatsz a szerző könyveiből,de olvashatsz cikkeket és interjúkat is,illetve fúrumozhatsz.

www.tarot.de
Az Amerikai Tarot Szövetség honlapja(en)
Az Amerikai Tarot Szövetség honlapja(en)
http://www.ata-tarot.com/

Az Amerikai Tarotszövetség célja az,hogy a tarotjósokat, illetve a tanítványokat egy helyen tömörítse. Ez afféle érdekvédelmi szövetség, melynek célja az, hogy elfogadtassa a társadalommal azt, hogy a tarot a szellemi műveltség része.

www.ata-tarot.com
Tarotiskola(en)
Tarotiskola(en)
http://www.tarotschool.com/

Angol nyelvű tarotleckék,melyet ha megtanulsz megismerheted Önmagad.

www.tarotschool.com
Tarot tanfolyam
Tarot tanfolyam
http://www.elo.hu/kartyajoslas_tarot_tanfolyam

Az elo.hu oldalán már a tarot jóslás rejtelmeit is meg lehet tanulni.

www.elo.hu
Maya tarot
Maya tarot
http://www.astronet.hu/joslas/maya_tarot

Jóslások - Maya tarot - A mayák Közép-Amerika területén éltek. Gazdag kultúrájuk, misztikus hitük egyik alapja, a Maya tarot.

www.astronet.hu
Tarot klub
Tarot klub
http://tarot.network.hu/

Network Tarot klub - fejtsük meg együtt a lapok üzenetét! Közösség, tudás és élmény

tarot.network.hu
Tarot kártya tanfolyam és mesterképző
Tarot kártya tanfolyam és mesterképző
http://www.tunderkepzo.hu

40 órás intenzív és 133 órás mesterképző kurzusra várjuk az érdeklődőket. "A Tarot a bölcsesség útja és aki azon végig megy, annak fényben fog tündökölni az élete. A létezés más minőségét fogja megtapasztalni. Nemcsak önmagunkat elemezzük, hanem segítjük környezetünket, családunkat. Aki a Tarot útjára lép, az igazságot és önmagát fogja elsősorban megtalálni."

www.tunderkepzo.hu
Jóslás személyesen, kártyajóslás
Jóslás személyesen, kártyajóslás
http://www.rasu527.eoldal.hu

Drága Csillagom; tudom én, hogy a szív tud fájni a legjobban, s ha már szíved könnyeit a párnádba zokogod éjszakánként, úgy, hogy levegőt is alig kapsz, akkor épp itt az ideje, hogy meglátogass engem egy kis csevegésre. Igaz szeretettel látlak vendégül egy kávéra, illatos teára, hiszen tudom, mit érzel; én is voltam fiatal, szerelmes, magányos, elhagyott, beteg, boldogtalan, sőt, még kövér is voltam, most meg már öreg is vagyok… De bölcs is. Talán. És szívem minden igaz szeretetével és egy élet tudásával; egy élet bölcsességét nyújtom át Neked abban az órában, amikor megtisztelsz a látogatásoddal, kérdéseiddel, amelyekre választ szeretnél kapni. Hívásod várva - időpont egyeztetésre - addig is szeretettel üdvözöllek: RaSu TündérAnyó, ÖregTündér a Tejútról... Személyes találkozásra való lehetőég: 06- 30- 387-17-57

www.rasu527.eoldal.hu
Free Online Tarot Card Reading
Free Online Tarot Card Reading
http://www.theempath.com/

The Tarot Card Reading, the Tarot is described as deck of cards commonly used for fortune telling. The term Cartomancy refers to the use of cards for prophecy. The Tarot deck includes four numbered suits like the regular deck of playing cards with twenty-two picture cards. The modern tarot cards numbered from zero through twenty-one unlike conventional one through twenty-two. The site www.theempath.com helps you to know about history of tarot cards reading, how tarot cards help you, zodiac tarot cards reading, etc.

www.theempath.com
Mesélő Tarot Klub
Mesélő Tarot Klub
http://www.fruzsina-tarot.fw.hu/

Berta Fruzsina oldala. A klubról tájékoztatót az oldalon mellékelt telefonszámon vagy email-ben kaphat a kedves érdeklődő.

www.fruzsina-tarot.fw.hu
A tarot mint sorsrendezési útmutató
A tarot mint sorsrendezési útmutató
http://asztromokus.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=211

Az asztromókus egy asztrológiával foglalkozó oldal,melyen Kozma Szilárd asztrológus cikke olvasható a kelta kereszt kirakási módjáról.

asztromokus.hu
Tarot kártya megismerése, használata
Tarot kártya megismerése, használata
http://www.tiltottgyumolcs.hu/tarot-tanfolyam.html

Nemcsak elméleti tudást kapsz, hanem a gyakorlatban is kipróbálja minden jelenlévő a Kozmikus Tarot használatát. A legfontosabb karmikus és magánéleti kérdéseidre már a tanfolyamon választ kaphatsz - akár saját Magad is ki tudod olvasni az üzeneteket. A tanfolyamon az elméleti és gyakorlati tudás mellé kapsz egy csomag Kozmikus Tarot kártyát és olyan "praktikákat", segédeszközöket, amik abban segítenek Téged, hogy a kozmikus, égi üzenetre is fogékony legyél.

www.tiltottgyumolcs.hu
Esettanulmány: A Torony
Esettanulmány: A Torony
http://kisoroszlan.wordpress.com/2012/03/14/a-villamsujtotta-torony/

Voltál már olyan élethelyzetben, amikor a tarot paklidhoz fordulva minden kirakásban felbukkant ugyanaz a lap? Velem is megesett már ez, mégpedig a Torony vészjósló lapjával. Ugyan az elemzés asztrológiai szemléletű, mégis az egész időszakot meghatározta mindaz, amit a Torony lapja képvisel. Katt a linkre és elmesélem neked történetemet! ;)

kisoroszlan.wordpress.com
Javas.hu - Tarot jóslások
Javas.hu - Tarot jóslások
http://javas.hu/web/?s=tarot

Az oldalon nem csak a Nagy Arkánum leírása található. Ha a kártyalapokra kattintasz, bővebb leírást találhatsz az adott kártyalapról.

javas.hu
Ingyenes tarot leckék kezdőknek angolul
Ingyenes tarot leckék kezdőknek angolul
http://learntarotinaday.com/

Ian Eshey ingyenes tarot leckéi olvashatók angol nyelven az oldalon. Nem azt tanítja hogyan kell megjósolni a jövőt, hanem hogyan lehet igénybe venni a legjobb tanácsadót: a saját tudatalattit, minden élethelyzetben.

learntarotinaday.com
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kartyajoslas.wyw.hu: WYW Kártyajóslás. Magyar kártya, Francia kártya, kártyajós programok. Tarot, cigánykártya, angyal, arkangyal jóskártya, rúna kártya.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kártyajóslás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 285961