Kártyajós tanácsadók > Kártyajóslás Budapest > Kártyajóslás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kártyajós tanácsadók > Kártyajóslás Budapest > 33 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Angéla jósnő oldala
http://www.kartya-joslas.hu

Telek Angéla vagyok, jósnő, immár két évtizede a jóslás a hivatásom, behatóan ismerem a számmisztika, kártyajóslás, ezen belül a cigánykártya jóslás és a tarot kártya jóslás technikáit. Minden bizonnyal az Ön segítségére is lehetek, ha... rontáslevételre vagy helyiségek energetikai tisztításra van szüksége. Amennyiben élete útelágazáshoz érkezett, nem tudja megoldani jelenlegi helyzetét, úgy érzi nincs kiút, vagy szerelmi jóslásra van szüksége, keressen meg bizalommal! Tekintse meg weblapomat, hogy tájékozódjon, miben tudok segíteni! Mindenre van megoldás!

Angéla jósnő oldala
Abraelwoodoo
http://www.abraelwoodoo.fw.hu/

Első alkalommal ingyenes kártyajóslás,ingajóslás,viaszöntés és horoszkópkészítés. Ezenkívül a mester vállal szerelmi-és sikermágiát,továbbá rontáslevételt.

Abraelwoodoo
Zoé mesterjós és extraszensz
http://www.web-hang.hu/zoe/

Tarot,cigány-és lenormand kártyákból egyaránt jósol. Médiumként is működik,ezenkívül rontáslevételt is vállal.

Zoé mesterjós és extraszensz
Venia szalon
http://www.venia.atw.hu/

A tarot jósláson kívül az energival történő gyógyítással is foglalkoznak.

Venia szalon
Joshi Bharat
http://www.joshibharat.hu/

Az ismert sorselemző Indiában született. Családjában a jövendőmondás tudománya apáról fiúra szállt,így ő is korán elsajátította a tudnivalókat.Eredeti foglalkozása,azonban színész,így került hazánkba is. Ma már felhagyott a színészettel,főállású sorselemz

Joshi Bharat
Aranka tisztánlátó és kártyajós
http://www.kartyajos.hu/

Budapesten és Nagykőrösön is fogadja vendégeit. Cigánykártyából és tarotból egyaránt jósol.

Aranka tisztánlátó és kártyajós
Menyhárt Edit
http://tarot.uw.hu/

A feng shuihoz,a tarothoz és a numerológiához ért.

Menyhárt Edit
Alexandra Spirituális és Jóscentrum
http://www.sandrajana.hu/

Úrhegyi Alexandra magyar,cigány,Lenormand és tarot kártyákból jósol.

Alexandra Spirituális és Jóscentrum
Barbara Jósdája
http://www.karmaasztro.uni.hu/

A jósnő zen tarotból Symbolonból,Kryonból,angyalkártyából és cigánykártyából jövendöl. Másik területe a karmikus asztrológia. Rendezvényeken fellépést vállal.

Barbara Jósdája
Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek
http://tunder.c8.hu

Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek, életvezetési tanácsadók, mágikus szertartás vezetők honlapja. Kiváló szakemberek várják kártyavetéssel, tenyérelemzéssel, számmisztikai és egyéb életvezetési tanácsadással az érdeklődőket. "Mi vagyunk itt a csillagok És Te is az vagy csak nem tudod. Messzi égből jöttünk le. Gyökeret rakni a Földünkre"

Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek
Éva Ilona
http://evailona.c8.hu

Szeretettel várom mindazokat, akik kíváncsia jövendőjükre vagy akár múltjukra. Az égiekkel kapcsolatot teremtve megnézzük, hogyan tudnánk mind egyenesebb úton haladni egy fényes jövő felé. Párkapcsolati, anyagi- és egészségproblémákat különleges, ősi mágikus szertartásokkal oldunk meg. Mestereink segítségével vesszük le a rontást és a betegséget.

Éva Ilona
Tarot kártyavető mester
http://tarot.c8.hu

Mesteri vetések a Tarot-tal: - Sorselemzés a Kelta keresztel - Párkapcsolat elemzés, jövő alakítás - Munka és siker - Állapotfelmérés és tanácsadás - Időutazás - Lényünk az Universumban Mindezt egy helyen a Tarot Akadémián.

Tarot kártyavető mester
Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
http://www.joslasszeged.com

Lucia vagyok. Tarot-kártyából jósolok. A jóslás mellet fontosnak tartom a probléma feltárását, amely a múlt nehézségeinek megértésén keresztül segít abban, hogy a az adott helyzetben a lehető legjobb döntést meghozzuk. Ehhez a kártya mellett használom mindazokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt tíz év alatt megtanultam: a kronobiológiát, a számmisztikát, vagy éppen az orvosi rajztesztet. Ha pedig meg van a probléma gyökere, akkor a kinezilológia módszerével el lehet oldani azokat a lelki blokkokat, amivel a tudatunk önmagában nem tud mint kezdeni. Hiszem, hogy fejlődni csakis az önismeret segítségével tudunk. Ebben szeretnék , minden tudásommal segíteni, a hozzám fordulóknak. Elérhetőségeim: 06-70-504-60-91

Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
Kendra jósnő Budapest
http://www.morvaykendra.hu

Bejelentkezés: Tel.:351-5642 , Mobil: 06/209-338-323 Magamról: A halak jegyében születtem, mely alapvetően már sokat elárul rólam. A halak a legintuitívabb jegy, ezodiákus szülöttei különösen erős megérző képességekkel rendelkeznek. Gyermekkorom óta foglalkozom jóslással. Munkámhoz tarot kártyát használok, mely a tudatalatti szimbólumokat tartalmazza. 18 évvel ezelőtt a sorsom lehetőséget adott arra, hogy megtanuljam a kártya nyelvét - a héber nyelvet- melyet Izraelben sajátítottam el egy intenzív tanfolyam keretében. Izraeli tanulásom után felvételt nyertem a New York-i elismert jós, Tom Sidney tarot iskolájába, ahol elsajátíthattam a tarot kártya olvasását, lap együttállások elemzését, intuíciós képességem továbbfejlesztését. A tarot olvasás nemcsak a munkám, hanem hivatásom, hobbim és egyben kiteljesedésem, mert a sorsomat ezáltal úgy élhetem, amire születtem.

Kendra jósnő Budapest
Gazsi Gizella jósnő és festő
http://josno-gizella.hu/

Kártyák közül a cigánykártyát részesíti előnyben, ezenkívül szerelmi kötést, rontáslevételt, grafológiai és tenyérelemzést vállal.

Gazsi Gizella jósnő és festő
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
kartyajoslas.wyw.hu: WYW Kártyajóslás. Magyar kártya, Francia kártya, kártyajós programok. Tarot, cigánykártya, angyal, arkangyal jóskártya, rúna kártya.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kártyajóslás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 286032