Kártyajós tanácsadók > Kártyajóslás Budapest > Kártyajóslás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kártyajós tanácsadók > Kártyajóslás Budapest > 33 weboldal. Kategória leírása:

kartyajoslas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Angéla jósnő oldala
Angéla jósnő oldala
http://www.kartya-joslas.hu

Telek Angéla vagyok, jósnő, immár két évtizede a jóslás a hivatásom, behatóan ismerem a számmisztika, kártyajóslás, ezen belül a cigánykártya jóslás és a tarot kártya jóslás technikáit. Minden bizonnyal az Ön segítségére is lehetek, ha... rontáslevételre vagy helyiségek energetikai tisztításra van szüksége. Amennyiben élete útelágazáshoz érkezett, nem tudja megoldani jelenlegi helyzetét, úgy érzi nincs kiút, vagy szerelmi jóslásra van szüksége, keressen meg bizalommal! Tekintse meg weblapomat, hogy tájékozódjon, miben tudok segíteni! Mindenre van megoldás!

www.kartya-joslas.hu
Abraelwoodoo
Abraelwoodoo
http://www.abraelwoodoo.fw.hu/

Első alkalommal ingyenes kártyajóslás,ingajóslás,viaszöntés és horoszkópkészítés. Ezenkívül a mester vállal szerelmi-és sikermágiát,továbbá rontáslevételt.

www.abraelwoodoo.fw.hu
Zoé mesterjós és extraszensz
Zoé mesterjós és extraszensz
http://www.web-hang.hu/zoe/

Tarot,cigány-és lenormand kártyákból egyaránt jósol. Médiumként is működik,ezenkívül rontáslevételt is vállal.

www.web-hang.hu
Venia szalon
Venia szalon
http://www.venia.atw.hu/

A tarot jósláson kívül az energival történő gyógyítással is foglalkoznak.

www.venia.atw.hu
Joshi Bharat
Joshi Bharat
http://www.joshibharat.hu/

Az ismert sorselemző Indiában született. Családjában a jövendőmondás tudománya apáról fiúra szállt,így ő is korán elsajátította a tudnivalókat.Eredeti foglalkozása,azonban színész,így került hazánkba is. Ma már felhagyott a színészettel,főállású sorselemz

www.joshibharat.hu
Aranka tisztánlátó és kártyajós
Aranka tisztánlátó és kártyajós
http://www.kartyajos.hu/

Budapesten és Nagykőrösön is fogadja vendégeit. Cigánykártyából és tarotból egyaránt jósol.

www.kartyajos.hu
Menyhárt Edit
Menyhárt Edit
http://tarot.uw.hu/

A feng shuihoz,a tarothoz és a numerológiához ért.

tarot.uw.hu
Alexandra Spirituális és Jóscentrum
Alexandra Spirituális és Jóscentrum
http://www.sandrajana.hu/

Úrhegyi Alexandra magyar,cigány,Lenormand és tarot kártyákból jósol.

www.sandrajana.hu
Barbara Jósdája
Barbara Jósdája
http://www.karmaasztro.uni.hu/

A jósnő zen tarotból Symbolonból,Kryonból,angyalkártyából és cigánykártyából jövendöl. Másik területe a karmikus asztrológia. Rendezvényeken fellépést vállal.

www.karmaasztro.uni.hu
Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek
Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek
http://tunder.c8.hu

Jósok, spiritiszták, Tarot mesterek, életvezetési tanácsadók, mágikus szertartás vezetők honlapja. Kiváló szakemberek várják kártyavetéssel, tenyérelemzéssel, számmisztikai és egyéb életvezetési tanácsadással az érdeklődőket. "Mi vagyunk itt a csillagok És Te is az vagy csak nem tudod. Messzi égből jöttünk le. Gyökeret rakni a Földünkre"

tunder.c8.hu
Éva Ilona
Éva Ilona
http://evailona.c8.hu

Szeretettel várom mindazokat, akik kíváncsia jövendőjükre vagy akár múltjukra. Az égiekkel kapcsolatot teremtve megnézzük, hogyan tudnánk mind egyenesebb úton haladni egy fényes jövő felé. Párkapcsolati, anyagi- és egészségproblémákat különleges, ősi mágikus szertartásokkal oldunk meg. Mestereink segítségével vesszük le a rontást és a betegséget.

evailona.c8.hu
Tarot kártyavető mester
Tarot kártyavető mester
http://tarot.c8.hu

Mesteri vetések a Tarot-tal: - Sorselemzés a Kelta keresztel - Párkapcsolat elemzés, jövő alakítás - Munka és siker - Állapotfelmérés és tanácsadás - Időutazás - Lényünk az Universumban Mindezt egy helyen a Tarot Akadémián.

tarot.c8.hu
Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
Jóslás Budapest Tarot tanácsadás, jóslás online
http://www.joslasszeged.com

Lucia vagyok. Tarot-kártyából jósolok. A jóslás mellet fontosnak tartom a probléma feltárását, amely a múlt nehézségeinek megértésén keresztül segít abban, hogy a az adott helyzetben a lehető legjobb döntést meghozzuk. Ehhez a kártya mellett használom mindazokat a dolgokat, amelyeket az elmúlt tíz év alatt megtanultam: a kronobiológiát, a számmisztikát, vagy éppen az orvosi rajztesztet. Ha pedig meg van a probléma gyökere, akkor a kinezilológia módszerével el lehet oldani azokat a lelki blokkokat, amivel a tudatunk önmagában nem tud mint kezdeni. Hiszem, hogy fejlődni csakis az önismeret segítségével tudunk. Ebben szeretnék , minden tudásommal segíteni, a hozzám fordulóknak. Elérhetőségeim: 06-70-504-60-91

www.joslasszeged.com
Kendra jósnő Budapest
Kendra jósnő Budapest
http://www.morvaykendra.hu

Bejelentkezés: Tel.:351-5642 , Mobil: 06/209-338-323 Magamról: A halak jegyében születtem, mely alapvetően már sokat elárul rólam. A halak a legintuitívabb jegy, ezodiákus szülöttei különösen erős megérző képességekkel rendelkeznek. Gyermekkorom óta foglalkozom jóslással. Munkámhoz tarot kártyát használok, mely a tudatalatti szimbólumokat tartalmazza. 18 évvel ezelőtt a sorsom lehetőséget adott arra, hogy megtanuljam a kártya nyelvét - a héber nyelvet- melyet Izraelben sajátítottam el egy intenzív tanfolyam keretében. Izraeli tanulásom után felvételt nyertem a New York-i elismert jós, Tom Sidney tarot iskolájába, ahol elsajátíthattam a tarot kártya olvasását, lap együttállások elemzését, intuíciós képességem továbbfejlesztését. A tarot olvasás nemcsak a munkám, hanem hivatásom, hobbim és egyben kiteljesedésem, mert a sorsomat ezáltal úgy élhetem, amire születtem.

www.morvaykendra.hu
Gazsi Gizella jósnő és festő
Gazsi Gizella jósnő és festő
http://josno-gizella.hu/

Kártyák közül a cigánykártyát részesíti előnyben, ezenkívül szerelmi kötést, rontáslevételt, grafológiai és tenyérelemzést vállal.

josno-gizella.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
kartyajoslas.wyw.hu: WYW Kártyajóslás. Magyar kártya, Francia kártya, kártyajós programok. Tarot, cigánykártya, angyal, arkangyal jóskártya, rúna kártya.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kártyajóslás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 285961