Egyéb jósprogramok > Kártyajóslás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyéb jósprogramok > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Ingyenes rúnajóslás(en)
http://www.facade.com/runes/

Írd be a nevedet a kérdésedet,állítsd be az opciókat és mehet! jópár híresség rűnaelemzése is olvasható az oldalon. angol nyelvű.

Ingyenes rúnajóslás(en)
Ezoterikus.hu
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=79

Az oldal Bella és Nóra a Nők Lapja Café ezoterikus szakértőinek saját oldala. Az oldalon regisztráció nélkül igénybevehető a tarot-,rúna-,jiking-,anyajegy-és szerencsesüti jóslás. A szakértői tanácsadó rovatba viszont már regisztrálni kell magadat.

Ezoterikus.hu
Virágjóslás
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=49&cid=23161

A virágjóslás az egyik legrégebbi előrejelzési módszer. Segít megfejteni lelked üzenetét, elárulja, mi vár rád a jövőben, hogyan alakul sorsod. Gondolkodás nélkül, első ránézésre válaszd ki a virágok közül azt, amelyik a legjobban tetszik.

Virágjóslás
Jóska Jósda
http://dev.harmonet.hu/horoszkop.php?page=josdak&josda_id=1

A program valójában a Harmonet oldalán található online kristálygömbjóslás. Csak írd be a kérdésed és nyomd meg az OK gombot és a gömb válaszolni fog.

Jóska Jósda
Kristálygömbjóslás
http://www.gportal.hu/portal/igaziboszitanoda/

Írj be egy igen/nem-mel megválaszolható kérdést és nyomd meg a gombot. A gömb válaszolni fog. Az oldal Arisáé,a Fejér megyei boszorkányé,aki oktatást is vállal,sőt most kovenjébe embereket keres Fejér megyéből!

Kristálygömbjóslás
Erika Akka / Táltosbárka
http://www.taltosbarka.hu/barka/?page_id=158

A jövendőmondásnak számos fortélyával ismerkedtem meg, természetes és mesterséges anyagokból, növényekből (pl. a termés, időjárás megjövendölésére = hagymajóslás), kávé zaccból, tealevelekből, viaszöntés, ólomöntés, magyar kártya, cigány kártya, Kazanlár tarot, Sumérhun tarot, Rider tarot. A jóskártyák közül szívemhez legközelebb a tarot áll, ezen belül pediglen a Kazanlár tarot és a Suméremilhun Körtarot, amely átjárót képez a múlt, jelen és jövő között. Rávilágít az okokra, a lehetséges megoldásokra, a helyes út megtalálására.

Erika Akka / Táltosbárka
Kártyajóslás - Új jóskártyával
http://kartyajoslas.magia.hu

Kártyajóslással, és legfőképp egy TELJESEN ÚJ jóskártyával foglalkozó oldal. Megtudhatjuk a kártya és készítője rövid történetét, megismerhetjük a kártya lapjait, és a 3 fő kirakási módját.

Kártyajóslás - Új jóskártyával
Hirdetések
Oldal leírása
kartyajoslas.wyw.hu: WYW Kártyajóslás. Magyar kártya, Francia kártya, kártyajós programok. Tarot, cigánykártya, angyal, arkangyal jóskártya, rúna kártya.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kártyajóslás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 286032